Norgesmesterskap i Karaoke 2017

By september 6, 2017Uncategorized

Karaokeverten er med som stolt arrangør av Norgesmesterskapet i karaoke 2017. Se mer om arrangementet på vår Facebook side.

I år kjøres det kvalifiserings runder på lokale karaoke steder rundt om i vårt land. Du kan også kvalifisere deg ved hjelp av appen SMULE. Les facebook innlegg her:

I min hjem-by Bergen, vil det bli arrangert fem kvalifiserings ruder hvor tre heldige fra hver runde går videre til semifinalen som holdes på Zachariasbryggen mandag 30. oktober.  Premien i semifinalen er spandert av Zachariasbryggen og er fly tur/retur Oslo Gardermoen med hotell opphold i finalehelgen 10. – 12. november på Baracoa i Sandvika utenfor Oslo.

Kvalifiserings rundene blir avholdt:

6. oktober – Nye Garveriet (nær Knarvik)
16. oktober – Zachen
22. oktober – Fotballpubben
23. oktober – Zachen
29. oktober – Fotballpubben

 

Om Karaoke NM: (hentet fra www.karaokenm.com)

Karaoke NM har blitt arrangert fra tid til annen. I forskjellige former og på forskjellige steder. Av forskjellige arrangører.  Fladberg Entertainment ønsker i år å forsikre alle om at det blir et NM for glade karaokesangere og sangtalent i 2017. Som tidligere involvert i 2014 og 2015, var det trist for oss at det ikke ble noe NM avholdt i 2016.

Det å gjennomføre et slikt arrangement krever tid,planlegging og økonomi. Det er likevel slik at sponsorer,sangere og arrangørsteder ofte har gode, og mindre gode, argumenter for hvorfor de ikke ønsker å støtte opp om et slikt arrangement. Karaoke er ikke det kuuleste ordet for alle. MEN – det er det kuuleste ordet vi vet!! Karaokeverten.no og Fladberg Entertainment ønsker derfor i år at ALLE skal være med!           I hele Karaoke-Norge og i landet forøvrig. Det er derfor bestemt at det i år er «GRATIS» for deltakere, og det er heller ingen kostnad for de lokaler karaoke-barer og steder som ønsker avholde kvalifisering/innledende runder til NM FINALE 2017 !

Det er også verdt å merke seg at vi i år IKKE vil sende vinnerne til noe VM eller lignende. VM deltakelse etc vil vi evt. komme tilbake til neste år. I 2017 ønsker vi å bygge kontaktnettet,konseptet og interessen. Slik at Karaoke NM kan komme for å bli. Vi jobber hele tiden med og bedre konseptet og øke dens verdi og underholdnings verdi.

En årlig,uhøytidelig konkurranse mellom venner og sangglade entusiaster,  som elsker å synge karaoke.

Du kan lese mer om Karaoke NM på wikipedia i linken under.

Nm Karaoke wikipedia

Ønsker du og bidra økonomisk kan du gjøre dette på vår SPLES kampanje. Alle bidrag ønskes velkommen og med stor takk.

-Karaokeverten-

Karaokeverten

Author Karaokeverten

More posts by Karaokeverten

Leave a Reply